Showroomkeukens

Showroomkeukens? Er zijn meerdere redenen waarom u een showroomkeuken zou willen aanschaffen. Waar kunt u het beste een showroomkeuken kopen? Waar dient u op te letten bij de aanschaf van een showroomkeuken?

Een Duitse showroomkeuken kopen? Gelukkig hebben we dit voor u uitgezocht en alle informatie over Duitse showroomkeukens verzameld.

Thuis alvast nieuwe ideeën voor uw keuken op doen? Vraag deze keukenboeken geheel gratis aan of bekijk hier >>> de goedkoopste nieuwe keukens.

Showroomkeukens Duitsland

Een showroomkeuken is een bestaand model die in een keukenzaak tentoongesteld staat in een showroom. De keuken heeft een vaste maat waar geen veranderingen in kan plaatsvinden. De keuken wordt geplaatst zoals die in de winkel staat.

Een showroom keuken kent door zijn specificaties dus een aantal zaken om rekening mee te houden. Het biedt ook kansen. Elke keukenzaak heeft een aantal showroomkeukens in haar assortiment.

De showroomkeukens zijn modellen die al enige tijd in de showroom hebben gestaan en plaats dienen te maken voor een ander model. De keukenzaken in Duitsland kennen hetzelfde principe als bij Nederlandse keukenzaken, ook zij bieden keukens uit de showroom aan die worden vervangen door een ander model keuken.

De winkels krijgen ook om de zoveel tijd een nieuw showroommodel binnen en dan moeten ze de oude vervangen. Als de oude showroommodellen weg moeten lopen de kortingen vaak hoog op.

showroomkeukens-Duitsland-voordelen

Voordelen showroomkeukens Duitsland

  • Een showroomkeuken kan meestal zeer voordelig worden aangeschaft. Het kortingspercentage kan oplopen tot wel 50%.
  • De keuken staat enige tijd in de keukenzaak opgesteld. Hierdoor is het doorzichtig wat u wilt gaan kopen. U ziet precies hoe de keuken er uit ziet, welke maat de keuken heeft en welke extra opties deze bevat.

 

  • De keuken uit een showroom kan vele extra opties bevatten die u normaliter niet zou aanschaffen vanwege de prijs. De keukenzaak probeert een keuken zo volledig mogelijk op te stellen om deze zo interessant mogelijk te maken voor potentiële kopers.
  • Keukens zijn in meestal in Duitsland al een stukje voordeliger dan in Nederland. Wanneer deze keukens dan in prijs behoorlijk dalen omdat de Duitse keukenzaak het tijd vindt het model te vervangen, dan zijn de kosten onderaan de streep voor velen zeer interessant te noemen.
  • Onderhandelen bij een showroomkeuken behoort nog tot de mogelijkheden. Net als bij de aanschaf van een andere keuken kan er met de verkoper altijd worden gesproken over een korting op het model wat uit de showroom komt.

Nadelen showroomkeukens Duitsland

  • De keuken kan kleine beschadigingen bevatten. De keuken heeft al een tijd in de showroom gestaan en de kans is groot dat meerdere mensen de keuken van dichtbij hebben bekeken.
  • Aan het formaat van een showroom keuken kan niets worden veranderd. Zorg dus dat u met de juiste maten op zoek gaat naar een keuken.
  • Het is mogelijk dat er Juridisch problemen ontstaan. Monteurs uit Duitsland die in Nederland een keuken plaatsen hebben hier vaak geen vergunning voor. Ze mogen vaak nog geen stekker in het contact steken. Zoek dit van tevoren goed uit. U kunt altijd een Nederlands montage bedrijf inschakelen, maar die kosten komen er dan nog bij bovenop.

Prijs Duitse showroomkeukens

De prijs van een Duitse showroomkeuken hangt volledig af van uw wensen. Er zijn al showroomkeukens van net boven de € 1.000,- te verkrijgen. Wilt u echter een keuken met meer luxe? Dan zijn er Duitse showroomkeukens in prijsklassen tot tienduizenden euro’s te vinden.

De normale prijs van een keuken in Duitsland ligt meestal beduidend lager dan in Nederland. Wanneer deze als showroomkeuken wordt aangeboden zal de prijs nog aantrekkelijker zijn. Kom langs in één van de Duitse vestigingen en zoek uw droomkeuken uit.

Wilt u meer informatie weten over keukens? Bekijk de website www.izaa.nl.